Коя фирма предлага надежден активен мълниеприемник?

Търсите надеждна мълниезащита? Е, продължете да четете настоящата статия и ще получите информация за такава.

Ежедневно по света падат около 8 млн.мълнии, като 90% от ударените от мълния хора, оцеляват. Ако не искате да бъдете един от тях, е добре да помислите относно поставянето на активен мълниеприемник върху жилищната си сграда. В случай, че не сте чували подробности за него, то в следващите редове ще ви обясня защо си струва да изберете такъв и коя фирма предлага надежден активен мълниеприемник?

Най-важното свойство на активния мълниеприемник е изпреварващото му действие, затова и е наричан мълниеприемник с изпреварващо действие. Той използва енергията на въздушния кондензатор, която се образува между земята и облака. Приемникът се състои от един или няколко улавящи елементи, устройсво или система за запалване и точка за връзка с токоотвод. Ако ви звучи твърде сложно, то фирмата, която изберете ще ви разясни подробно какво точно представляват активните мълниеприемници и ще ви запознаят с всички подробности около монтажа им.

активен мълниеприемник

Диком ООД предлагат два вида активни мълниеприемници. Единият е на френски производител, а другия на испански.Можете да научите повече за мълниеприемник с изпреварващо действие като посетите сайта на фирмата – Mylniezashtita.eu, където има подробна информация за всичко, което ви вълнува. Фирмата е с дългогодишен опит в сферата на мълниезащитите и заземителните инсталации и през годините се е доказала като надежден избор. Можете да видите десетките завършени обекти от Диком ООД в техния сайт. Те гарантират, че можете да разчитате на тях за оглед, оценка и изготвяне на проект за обекта ви. Също така закупуване на всичко необходимо от едно място, както и качествен монтаж. Изберете услугите им за поставяне на активен мълниеприемник и ще получите ефективност, персонално внимание и коректно отношение. Свържете се с тях на телефон: 0889 203 305, а те с удоволствие ще ви обърнат персонално внимание. Посетете ги и директно в техния офис в гр. Варна на адрес ул. „Александър Дякович“ 18 – партер.