Персонализирани подаръци за рожден ден на ниска цена

Когато става въпрос за подаръци за рожден ден на близки хора, винаги искаме да изберем нещо интересно, креативно, несрещано досега, което да впечатли рожденика и да остави трайна следа в съзнанието му. Сантименталните и персонализираните подаръци са винаги най-доброто решение, което може да вземем, когато става въпрос за близък приятел или роднина, защото останалите материални изненади биха зарадвали отсрещния човек, но вещите остаряват, омаляват и избледняват с времето, докато спомените и емоциите, които изпитваме, са вечни.

Персонализирани подаръци за рожден ден на ниска цена

Точно поради тази причина ви предлагаме да посетите официалния уеб сайт на Креатив Студио ЕООД – Podarispomen.bg. Проектът Подари спомен е иновативен и интересен начин да зарадваме любимите си хора с персонализирани подаръци за рожден ден. Списанието излиза в А4 формат и се прави на висококачествена цветна фото хартия. Имате вариант да поръчате само корица, поставена в рамка, или цяло списание с различен обем от страници. Колкото повече страници има избраното от вас списание, толкова повече се вдига цената. Има фиксирани цени за корица – 24,99 лева, списание с 6 страници – 34,99 лева и списание с 10 страници – 44,99 лева.

В това виртуално пространство ще намерите първите по рода си персонализирани подаръци за рожден ден под формата на списания. Зарадвайте вашите близки, направете празника им различен, подарете им спомен, усмивка и вълнения с такова списание.

Екипът на Podarispomen.bg е съставен изцяло от млади, креативни и всеотдайни служители, които приемат всеки нов проект като предизвикателство, за чието справяне влагат цялата си енергия и усилия. Персоналното обслужване на всеки клиент е неделима част от екипа на Podarispomen.bg, защото всеки клиент има различни изисквания и желания, които екипът се стреми винаги да удовлетвори.

Посетете Podarispomen.bg и създайте собственоръчно персонализирани подаръци за рожден ден на вашите близки, роднини и приятели с малко усилия и на ниска цена.