Обичам да пиша в директория за публикации! Не се чудете, а вижте защо

Ако ви кажа, че има начин, по който можете да печелите от писане на статии, без да ви струва и стотинка, без уловки – ще ми повярвате ли?
Няма да ви се сърдя, ако не го направите! Но ви уверявам, че тази малка и интересна схема работи точно толкова, колкото и сладко звучи. Без да ви струва нищо. С подобно занимание можете да увеличите доходите си и не само това. Единственото, което трябва да направите е да откриете подходяща директория в интернет, където да изпращате текстовете си.

В случай, че не сте много наясно какво представлява един такъв сайт, ето за какво иде реч. Може да се каже, че всяка една директория за публикации е своеобразно място за размяна – за автори, които искат да пишат и за администратори, които искат да публикуват различни материали. В едно такова интернет пространство можете да пишете, за каквото си искате, стига да спазвате елементарни етични и правописни правила, след което да изпратите материала. Администраторите, които държат на сайта си искат качествено съдържание в него. Пример за това е директория за статии www.kak-da.com. Там виждам прекрасни примери за това какво трябва да бъде съдържанието на всеки подобен сайт.
Можете да пишете, за каквото си пожелаете – лични интереси, вълнуващо хоби, работа, семейство, политика, актуални събития, съвети от типа „Как да“ и много други. Има доста голям избор от тематики, които са интересни за вас и аудиторията. След като се захванете с текста, помнете, че не бива да прекалявате с дължината. Никой няма търпение да чете дълги статии. Потребителите искат да открият това, което им трябва лесно, то да бъде достъпно, кратко и ясно. Може би така най-добре може да се опише в общия смисъл съдържанието на текстовете, които ще изпратите. Смята се, че най-сполучливите текстове са с дължина около 400 думи. Сега се замислете за колко време бихте написали подобна публикация, после още една и още, и още, от които да печелите.

За да се занимавате с това, не е нужно да имате опит. Достатъчно е да можете да се изразявате добре и да управлявате вниманието на читателя. И вероятно вече си задавате въпроса как точно се печели от писането на статии? Това е най-интересното нещо, тъй като няма да получавате някакви фиксирани пари. По този начин приходът ви на практика става неограничен и зависи изцяло от вас. Като начало, изпращате текст в избрания сайт за публикации и го предлагате на много хилядна аудитория. Възвръщаемостта от времето и усилията, които влагате е повече от това, което може да си помислите. И то само за писане на статии.

Има две основни предимства:

  • На първо място трудът ви ще достигне до многобройните интернет потребители. В тази връзка ви съветвам да избирате посещаема директория за публикации, която да има висок пейдж ранг и посещаемост. Това е мощно средство за реклама на услугите ви в световен мащаб.
  • Второ, можете да насърчавате и подкрепяте различни продукти и услуги в своите статии. Това ще ви бъде още по-полезно, ако имате сайт, който можете да промотирате в текстовете си. Така ще увеличите продажбите си.

Кой е най-добрият начин да започнете да пишете за известна директория за публикации?
Регистрирайте се в горепосочения сайт и се запознайте с основните правила за писане, след което действайте. От вас зависи какви текстове ще създадете и как ще популяризирате труда си. От мен толкова за сега. Желая ви успех!